Tilbyr nå: Privat trening (Mac, iPhone, iPad)

En av mine mest populære tjenester fra de siste årene er nå tilgjengelig, personlig i Oslo-området eller over PC (Skype / TeamViewer). På Norsk, Engelsk, Tysk.

Du er litt for opptatt / vet du ikke hvor du skal begynne å finne veien inn i Apple-systemet? Du trenger profesjonell råd for ditt hjem / for din bedrift? Så er jeg den rette personen for deg.

Jeg vil komme til ditt hjem / din bedrift / din favoritt kafé og hjelpe deg å få mest mulig ut av enhetene dine. Hvert nivå og aldersgruppe er støttet – jeg elsker å undervise og utdanne. Tilfredshetsgaranti :-) Jeg kan også ringe deg med Skype eller TeamViever (Teamviewer er som å ha en trener rett på din PC), det er lett og jeg vil vise deg hvordan det fungerer.

Eksempler:

• Starter helt ny i Apple verdenen – Overføring av data, kjøpsrådgivning etc.

• Koble ditt hjem / bedrift og alle dine enheter med hverandre / en hjemmeserver, slik at du alltid har dine data / media uansett hvor du er.

• Å bli en ekspert med din iPad / iPhone uten å bruke en stasjonær PC.

• Digital tidsforvaltning, ressursforvaltning og elektronisk fakturerings løsninger.

• Store endringsprosesser i din bedrift: dokumentasjon og opplæring av ansatte.

• Trening selvfølgelig også for døve / blinde / funksjonshemmede personer; fantastiske muligheter som dette: BeMyEyes

Jeg har tusenvis av referanser siden 1998 i personlig trening, private og næringsliv, solo eller gruppe trening opp til 150 personer. Du kan også sjekke ut profilen min på JustAnswer med hundrevis av fornøyde online kunder: http://www.justanswer.de/rechner/expert-idoctr/

Priser: Fleksibel, avhengig av mange faktorer (privat / bedrift, individet eller gruppe, tema). Bare skriv meg ( info(æt)mavericks.noeller ring meg ( 97 54 64 52 ) for tilbud!

 

—————–
The Apple Logo, Mac, iPhone and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.